Σύνδεση σπουδαστών
Ελληνικά English
 

Οι πρώτες πλήρεις αναγνωρίσεις για αποφοίτους Ψυχολογίας του Ελληνοβρετανικού

Όπως σας είχαμε ενημερώσει παλαιότερα, έχουν εκδοθεί αποφάσεις αναγνώρισης επαγγελματικής ισοδυναμίας για αρκετούς αποφοίτους των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Ελληνοβρετανικού.

Πλέον, μετά την επανέναρξη των διαδικασιών για έκδοση σχετικών αποφάσεων από το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων, έχουμε τις πρώτες αναγνωρίσεις επαγγελματικής ισοδυναμίας για αποφοίτους του προπτυχιακού προγράμματος Ψυχολογίας. Μπορείτε να δείτε μία τετοια απόφαση πατώντας εδώ. Αυτό σημαίνει ότι οι απόφοιτοι του τμήματος Ψυχολογίας μπορούν να αποκτήσουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, να ασκήσουν το σχετικό επάγγελμα, να διοριστούν στο Δημόσιο ή σε οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρεία ως Ψυχολόγοι.

Αυτό είναι μια δικαίωση για το Ελληνοβρετανικό που επί χρόνια έχει αγωνιστεί για την αναγνώριση των πτυχίων των αποφοίτων και πάντα επέμενε για την ανάγκη τετραετών σπουδών στα τμήματα Ψυχολογίας.

Είναι προφανές ότι όσοι απόφοιτοι δεν έχουν καταθέσει αίτηση αναγνώρισης επαγγελματικής ισοδυναμίας, πρέπει να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να το κάνουν σύντομα.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία, εργάζεται στο Ελληνοβρετανικό ως Σύμβουλος Αναγνώρισης η κα Δαμιανίδου (κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 9:00-17:00 στο τηλέφωνο 210-8217710).